Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ


-->
Μετά από συνεδρίαση του, το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Καστοριάς προέβει σε τοποθετήσεις των ειδικοτήτων που έχουν διατεθεί από την Β/θμια στην Α/θμια εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να παρουσιαστούν στα σχολεία και να αναλάβουν υπηρεσία αύριο Παρασκευή 28-9-2012.






ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Π.Ε.32 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 


 
Επίσης, τοποθετήθηκαν οι συνάδελφοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία που τοποθετήθηκαν, αύριο Παρασκευή 28-9-2012.


ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΕ71

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Τ.Ε. 9ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Τ.Ε. 3ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Τ.Ε. 2ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΦΑΣΟΥΛΑ ΝΙΚΗ Τ.Ε. 3ου Δ.Σ. Άργους Ορεστικού
ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Τ.Ε. Δ.Σ. Χιλιοδένδρου
ΤΖΙΟΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Τ.Ε. 1ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΜΠΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ειδικό Σχολείο

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΕ60.50

ΤΣΑΝΟΥΣΑ ΕΥΠΡΑΞΙΑ Ειδικό Νηπιαγωγείο

Συνεχίζουν να παραμένουν ελλείψεις στα σχολεία μας σε Ειδική Αγωγή,Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας, Μουσικής, Πληροφορικής και Εικαστικών.

Δείτε  την ανακοίνωση  της Δ.Ο.Ε.

 

Αθήνα 20/9/2012

Προς
1. Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
2. Μ.Μ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
            Είκοσι ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Υπουργείο Παιδείας εξακολουθεί να εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς και την ελληνική κοινωνία αποκρύπτοντας τα πραγματικά κενά εκπαιδευτικών, θέλοντας να ωραιοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, με μοναδικό στόχο την εξοικονόμηση πόρων από τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή, στα κλασικά τμήματα και στα ολοήμερα σχολεία.
Ενώ τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών ειδικοτήτων είναι γνωστά στις υπηρεσίες του Υπουργείου από τις 5 του Σεπτέμβρη δεν προχωρεί σε προσλήψεις με αποτέλεσμα να χάνονται χιλιάδες διδακτικές ώρες καθημερινά και να μη λειτουργούν τα ολοήμερα.
            Το Δ.Σ .της Δ.Ο.Ε. απαιτεί άμεσα να προχωρήσουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από τη Δ.Ο.Ε.