Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Παρατείνεται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου και μέχρι την ώρα 23.59 η προθεσμία απαντήσεων στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο του υπουργείου Παιδείας, με το οποίο αρχίζει η διαδικασία αξιολόγησης εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικού έργου.

Την παράταση γνωστοποίησε στα σχολεία, με εγκύκλιο του, ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου, Σωτήρης Γκλαβάς. Όπως σημειώνει στην εγκύκλιο, η παράταση δόθηκε κατ’ εντολή του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν δοθεί κλειδάριθμοι από πολλά σχολεία στους εκπαιδευτικούς με ευθύνη των διευθυντών.

Στην εγκύκλιο τονίζεται επίσης, ότι οι σχολικοί σύμβουλοι θα παραλαμβάνουν κλειδάριθμους από τις περιφέρειες εκπαίδευσης όπου υπηρετούν. Ακόμη δίδεται η δυνατότητα και στα ιδιωτικά σχολεία, όσα δεν έχουν πρόσβαση στην έρευνα (ερωτηματολόγιο), να ανοίξουν λογαριασμό στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο και να μπουν στο survey.sc.gr, ώστε να καταγράψουν τον αριθμό των εκπαιδευτικών που έχουν, για να πάρουν τους ισάριθμους κλειδάριθμους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ